25.5.13

Η Λένα Αθανασοπούλου πρώτη στο Τhess Poetry Slam? 2013

Στον ποιητικό διαγωνισμό Τhess Poetry Slam? 2013, που προκήρυξε η Λογοτεχνική Σκηνή του Παρά θίν' αλός του Δήμου Καλαμαριάς, υποβλήθηκαν 40 συμμετοχές. 
Από αυτές η προκριματική επιτροπή (Βασίλης Αμανατίδης, Σταύρος Ζαφειρίου, Έλσα Κορνέτη, Ζαφείρης Νικήτας, Τέλλος Φίλης) επέλεξε 20, οι οποίες και διαγωνίστηκαν στις 23 Μαΐου 2013 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής».

Η κριτική επιτροπή (κοινή με την προκριματική), αξιολογώντας τους στίχους, την κίνηση, την απόδοση και την αντίδραση του κοινού, κατέληξε στην παρακάτω κατάταξη των πέντε πρώτων που ξεχώρισαν:

1. Λένα Αθανασοπούλου
2. Ιωάννα Λιούτσια
3. Χαρίτων Καλογιάννης
4. Άγγελος Ευθυμιάδης
5. Κατερίνα Παπαδοπούλου.

Η Λογοτεχνική Σκηνή ευχαριστεί θερμά όλες και όλους όσοι υπέβαλαν ποιήματά τους στο Thess Poetry Slam? 2013.

Ευχαριστεί επίσης τον ηθοποιό Ορέστη Μεσοχωρίτη, που παρουσίασε τον διαγωνισμό, καθώς και το τρίο Γιάννης Κουλούσιας (κιθάρα, τραγούδι), Σάββας Λαγγίτος (πλήκτρα) και Μαρία Κατέχη (τραγούδι), που συμμετείχε στην εκδήλωση.

H Λένα Αθανασοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1979. Σπούδασε καλές τέχνες και επικοινωνία στο Λονδίνο. Έχει παρουσιάσει το εικαστικό της έργο σε δύο ατομικές εκθέσεις και έχει πάρει μέρος σε πάνω από 40 ομαδικές.

Δείτε τη συμμετοχή της στο Thess Poetry Slam? 2013 στο βίντεο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: