9.11.08

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗ

Φίλοι του Εντευκτηρίου στην Αθήνα, έχετε υπόψη σας την παρουσίαση στην Αθήνα του νέου βιβλίου του Γιάννη Παλαμιώτη, Από το πάρκο στο κενό, Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, 8 μ.μ., στον Πολύχρωμο Πλανήτη (Αντωνιάδου 6, τηλ. 210.8826600)

Το βιβλίο «Από το πάρκο στο κενό» του Γιάννη Παλαμιώτη, που μόλις εκδόθηκε από τον «Πολύχρωμο Πλανήτη», περιέχει πεζά κείμενα χωρισμένα σε τρεις ενότητες: το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου καλύπτει η σειρά των αυτοβιογραφικών διηγημάτων του συγγραφέα, που αποτέλεσαν τις εκδόσεις με τίτλους «Το πάρκο» και «…μετά ομοφυλοφιλικών επιδόσεων», από ‘Εξάντα’ (1981) και ‘Απόπειρα’ (1982) αντίστοιχα, ανατοποθετημένα και επεξεργασμένα στην παρούσα έκδοση του «Πολύχρωμου Πλανήτη». 



Ο Γιάννης Παλαμιώτης γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Ασχολήθηκε κυρίως με το θέατρο, κατά διαστήματα έκανε και ραδιοφωνική εκπομπή. Έχει δημοσιεύσει το μυθιστόρημα «Οι φίλοι ή Παραχάραξη ηθικής» (Εξάντας, 1984), τη νουβέλα «Μητροκτονία» (Μπιλιέτο, 1996) και το «Από το πάρκο στο κενό» (Πολύχρωμος Πλανήτης, 2008).

Δεν υπάρχουν σχόλια: